Om Daphne Records

Björn UddénDaphne Records Àr ett oberoende svenskt grammofonbolag, vars mÄl Àr att presentera förnÀmlig klassisk/seriös repertoar med de frÀmsta artisterna i Sverige.

Bolaget Ă€gs och drivs av Björn UddĂ©n som har varit oboist i Sveriges Radios Symfoniorkester i nĂ€rmare 40 Ă„r.  VĂ„r ambition Ă€r att samarbeta med svenska och internationella artister pĂ„ högsta nivĂ„ och spela in den mest intressanta och spĂ€nnande musiken. Vi arbetar med de skickligaste teknikerna och med högsta standard pĂ„ utrustning och inspelningslokaler. Allt för att kvaliteten pĂ„ inspelningarna ska bli sĂ„ hög som möjligt. Vi utnyttjar numera 24/96  teknik. Editering sker i Pyramix professionella hĂ„rddisksystem. Stor möda lĂ€ggs ocksĂ„ ned pĂ„ trycksakerna, sĂ„vĂ€l vad gĂ€ller innehĂ„llet i texterna som den grafiska utformningen. Bolaget har fĂ„tt flera grammisnomineringar och mĂ„nga strĂ„lande skivrecensioner i sĂ„vĂ€l svensk som internationell press.
Björn Uddén

Musiken pÄ denna internettjÀnst publiceras med tillstÄnd av Stim/NCB

Daphne Records AB Àger copyrights till all text, musik, grafiska bilder och webbdesign. All otillÄten reproduktion beviras.

Producerad av Design Box med publiceringssystemet Drupal 6.